سفارش تبلیغ
صبا ویژن

کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن


 

  • کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    813940

    19 مرداد 1398 - 13:51

    23478 

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن
    برترین ها:
    ابرو نقش مهمی را در زیبایی صورت و زیبا تر دیده شدن چشم ها بازی می کند و اگر فردی به دلیل حادثه یا بیماری و یا هر دلیل دیگری نتواند ابروی دلخواهش را داشته باشد، بخشی از اعتماد به نفسش را از دست خواهد داد و بدون شک افسوس زیادی خواهد خورد.

    اما نگران نباشید. اگر به هر دلیلی ابروی شما دیگر به پرپشتی گذشته نیست و یا از ابتدا ابروی چندان مطلوبی نداشتید، حالا در زمانی زندگی می کنید که راه حل های زیادی در دسترستان است. یکی از این راه حل ها کاشت ابروست.

    در این مقاله قصد داریم مراحل کاشت ابرو، عوارض و هزینه کاشت ابرو را با هم مرور کنیم.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    کاشت ابرو به چه کسانی توصیه می شود؟

    پیش از هر چیز ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که کاشت ابرو در حقیقت راه حلی نهایی برای کسانیست که اصلا ابرو ندارند یا بخشی از ابروی آن ها بر اثر جراحت از بین رفته است. فراموش نکنید این روش هم دارای عوارضیست پس به دلیل هوسی گذرا یا میل به تنوع هر روزه سراغ کاشت ابرو نروید.

    کاشت ابرو در این مواقع انجام شدنیست:

    • تمام یا قسمتی از ابرو ریزش کرده و دست کم به مدت یک سال رویشی نداشته باشد( این شرایط ممکن است به علت بیماری پوستی یا خالکوبی رخ دهد).
    • در سطح ابرو، خط شکستگی وجود داشته باشد.
    • کاشت ابرو در شرایطی که موهای ابرو به شدت کم پشت باشد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    حال که دریافتیم کاشت ابرو در چه شرایطی ممکن است، خالی از لطف نیست بدانیم کاشت ابرو از جانب پزشک در چه موقعیت هایی توصیه می شود:

    • کاشت ابرو ایده خوبیست برای کسانی که بر اثر زخم و جای بخیه و حتی سوختگی مقداری از ابروهای خود را از دست داده‌اند و برای ترمیم جای آن می‌توانند به کاشت ابرو فکر کنند.
    • کاشت ابرو بهترین انتخاب برای پر پشت کردن ابروهای کسانی است که از کم پشتی ابروها رنج می برند.
    • همچنین افرادی که به علت بیماری‌های خاص یا اتفاقات دیگر مقداری از ابروی خود را از دست داده‌اند، برای پر کردن قسمت‌های ریخته می توانند کاشت ابرو را امتحان می‌کنند.
    • جالب است بدانید خانم‌هایی که قبلا تاتوی ابرو کرده‌اند ولی از فرم آن خسته شده‌اند، می‌توانند با استفاده از تکنیک‏های خاص و حرفه‌ای روی تاتوی خود کاشت ابرو انجام دهند. همچنین خانم‌هایی که به هر دلیل از شکل ابروهای‌شان راضی نیستند و به صورت مداوم با قلمو یا مدادهای ابروی شیمیایی مجبور به شکل دادن به آن هستند، برای تغییر فرم ابروهای‌شان می‌توانند کاشت ابرو انجام دهند.

    کاشت ابرو چگونه است؟

    برای مردان و زنانی که زیبایی ابروهای خود را از دست داده اند و خواهان ابروهایی پرپشت ،طبیعی و زیبا هستند کاشت ابرو گزینه مناسبی می‌باشد. کاشت ابرو توسط جراحان متخصص زیبایی و د راتاق عمل‌های مجهز کلینیک تخصصی پوست و مو صدف انجام می‌شود. از ویژگی‌های موهای کاشت‌شده در ناحیه ابرو می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    • قابل رشد بودن موها در کاشت ابرو
    •  تراکم بالا
    • در جهت خواب طبیعی ابرو
    • قابل کاشت در محل شکستگی ابرو
    • قابل کاشت بروی تاتو قبلی

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    فرایند و پروسه کاشت ابرو مشابه کاشت مو با روش FUT بوده اما از دقت و ظرافت بالاتری برخوردار است. اولین مرحله در کاشت ابرو طراحی مدل ابرو است که توسط طراح این مجموعه و مطابق با چهره فرد انجام می‌شود. سپس بسته به خالی بودن ابرو تا حدود 500 گرافت مو در هر یک از ابروها مطابق با خواب طبیعی ابرو کاشته می‌شود.

    موهایی که قرار است اهدا شوند معمولا از پشت سر گرفته می شوند. سپس نوار (فلپ) جداشده زیر میکروسکوپ با دقت بالا و با توجه به خواب مو کات می‌شود (لازم به ذکر است تمام موهای جداشده یک تار مویی هستند). بعد از مرحله کات متخصص تار موها را با نیدل بسیار ظریف و در جهت طبیعی بودن کاشت و زاویه خواب مو می‌کارد .

    کاشت ابرو در یک روز، بدن درد و بیهوشی و بدون نقاهت انجام خواهد شد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    عوارض کاشت ابرو

    همان گونه که در مقدمه مطلب نیز ذکر شد کاشت ابرو هم در کنار مزایایش بی مشکل نیست و نباید فراموش کرد که کاشت ابرو نه یک عمل زیبایی لوکس و اشرافی بلکه درمانیست برای کمک به انسان ها.

    عوارض و تاثیرات منفی که ممکن است بعد از کاشت ابرو اتفاق بیفتد از این قرار است:

    • همان طور که گفته شد سرعت رشد موهای کاشته شده همانند موهای سر است بنابراین هر دو هفته یک بار بلند و بلند‌تر میشوند. به علاوه آنها از نظر رنگ، جنس و ضخامت هم‌رنگ موی ابرو نیستند.
    • زاویه کاشت ابرو که به شکل خوابیده قرار میگیرند به سختی با حالت واقعی ابرو تطابق می‌یابد به همین دلیل این بخش از کار و هماهنگ بودن دم ابرو تا تاج آن و مرتب قرار گرفتن زاویه خواب آن به تبحر متخصص بستگی دارد.
    • عجول نباشید. به علت انتقال موها از قسمت پوست سر به ابرو، موها تا حدود 3 هفته بعد از کاشت دچار ریزش خواهند شد پس برای رسیدن به نتیجه دلخواه‌تان باید حداقل سه تا شش ماه از زمان کاشت ابرو صبر کنید تا رشد موها به حالت طبیعی برگردد.
    • معمولا بعد از کاشت مو فاصله موهای کاشته ‌شده در روند کاشت ابرو بیشتر از موهای طبیعی آن است. البته این داستان برای کسانی که تاتو دارند وعمل کاشت ابرو را روی تاتو انجام داده اند مشکل ایجاد نمیکند چراکه تاتو این فاصله‌ها را مخفی میکند، اگرچه به مرور این فاصله‌ها با تکرار جلسات پیوند کم و کمتر خواهند شد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    هزینه کاشت ابرو

    تخمین و برآورد هزینه برای کاشت ابرو کار سختیست چرا که به عوامل و متغیر های زیادی بستگی دارد. اساس ناحیه ای که قرار است تحت عمل قرار بگیرد، ضخامت و تراکم ابرو و همچنین تعداد پیوندهای مورد نیاز برای دست یافتن به ظاهری طبیعی پس از عمل، از جمله عوامل موثر روی هزینه کاشت ابروست.

    اگر در فکر کاشت ابرو هستید این موضوع را فراموش نکنید که هزینه کاشت ابرو به عوامل مختلف و متعددی شامل پزشک جراح، تعداد گرافت‌های مورد نیاز برای جراحی، تعداد فولیکول‌های موجود در ناحیه اهدا کننده، زمان و کار صرف شده توسط جراح و دیگر کارکنان کلینیک کاشت ابرو بستگی دارد. توجه داشته باشید که در برخی کلینیک ها ( عموما در شهرستان ها ) ممکن است کاشت مو به صورت تجربی و با روش هایی غیر از روش های مدرن جهانی انجام گردد.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن


    کلینیک تخصصی پوست و مو صدف

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    جهت مشاهده نمونه های بیشتر به صفحه اینستاگرام مراجعه نمایید.

    Sadaf.clinic@

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    جهت مشاهده کلیک کنید.

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    همین حالا تماس بگیرید.

    021-27437

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن

    میرداماد، رودبار شرقی شمالی، پ 47، ساختمان پزشکان رودبار، طبقه پنجم

    کاشت ابرو؛ عوارض و هزینه آن




چرا در خواب حرف می‌زنیم؟


 

  • چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

    897986

    01 شهریور 1398 - 12:04

    2238 

    برترین‌ها: اگر معمولا کنار یک نفر دیگر می‌خوابید، پس احتمالا تجربه کرده‌اید و شنیده‌اید که او در خواب حرف بزند. یا شاید هم متوجه شده باشید و به شما گفته باشند که خود شما طی شب در خواب حرف می‌زنید. تقریبا 66 درصد از افراد به نوعی در خواب حرف می‌زنند.

    برخی از افراد کلمات و جملات بی‌معنی می‌گویند، عده‌ای ممکن است سخنرانی هم بکنند و یا حتی گفتگویی سخت و جدی و پیچیده در خواب داشته باشند! هر چند هنوز به طور کلی نمی‌دانیم چرا برخی از ما در خواب حرف می‌زنیم، اما کارشناسان عقیده دارند بیشتر اوقات، حرف زدن در خواب یا اصطلاحا سومنیلوکی مشکل جدی نیست، اما به هر حال نکاتی در مورد حرف زدن در خواب وجود دارد که بهتر است بدانید:

    در مورد حرف زدن در خواب تحقیقات زیادی انجام نشده

    چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

    پیش از اینکه به پدیده‌ی حرف زدن در خواب بپردازیم، باید بدانید که به طور کلی اطلاعات کمی در این مورد در دست داریم. در گذشته مقوله‌ی حرف زدن در خواب در لیست پاراسومنیا یا خواب پریشی قرار می‌گرفت (نوعی اختلال خواب)، اما اخیرا آن را از رده‌ی اختلالات خارج کرده و اتفاقی نرمال می‌دانند که می‌تواند بر هر کسی طی خواب روی بدهد.

    حرف زدن در خواب به این دلیل که رسما یک اختلال محسوب نمی‌شود، نیازی هم به تحقیق و مطالعه در مورد آن احساس نشده است و بنابراین هنوز درک درستی از حرف زدن در خواب وجود ندارد. اما در هر صورت از آنجایی که بیشتر ما در خواب چیز‌هایی می‌گوییم یا از فردی که کنارمان خوابیده است چیز‌هایی می‌شنویم، بد نیست یک سری از نکات و واقعیت‌ها را در مورد این اتفاق بدانیم.

    چیزی که در خواب می‌گویید به طور کل بی‌معنی است

    حرف زدن در خواب انعکاسی از رفتار‌ها و خاطرات شما در بیداری‌تان نیست؛ بنابراین اگر در محل کارتان روز بد و سختی را گذرانده باشید یا با یکی از اعضای خانواده خود مشکلی داشته باشید، قرار نیست لزوما در خواب در مورد همین مسائل حرف بزنید.

    این مسئله‌ی مهمی است که نباید آن را فراموش کنید، زیرا افرادی که در خواب حرف می‌زنند، معمولا طی شب چیز‌های آزاردهنده و بدی ممکن است بگویند که بعضی از آن‌ها می‌تواند فرد کناری را پریشان، ناراحت و یا حتی عصبانی کند. مثلا طبق گزارش‌ها، هستند افرادی که تنها به این علت که اسم شخص خاصی را در خواب آورده‌اند یا جمله‌ی خاصی را به زبان آورده‌اند، به خیانت و بی‌وفایی متهم شده‌اند. پس یادتان نرود که کلماتی که هنگان خواب از دهان کسی خارج می‌شوند، هیچ معنا و منظور واقعی ندارند.

    اینکه از چه سنی شروع به حرف زدن در خواب کرده‌اید مهم است

    کارشناسان می‌گویند اینکه دقیقا از چه زمانی شروع به حرف زدن در خواب کرده‌اید اهمیت زیادی دارد. اگر همیشه عادت داشته‌اید و دارید که در خواب حرف بزنید پس مسئله‌ی مهمی نیست. در واقع حرف زدن در خواب در میان کودکان و نوجوانان بسیار معمول است. حدود 50 درصد از بچه‌های بین 3 تا 10 سال در خواب چیز‌هایی می‌گویند با رشد مغزشان ارتباط دارد. اگر در سنین جوانی هستید و در خواب حرف می‌زنید باز هم مشکل خاصی وجود ندارد و نیازی نیست بترسید و به دکتر مراجعه کنید.

    ضمنا افراد معمولا در دهه‌ی 20 و 30 زندگی خود تازه کشف می‌کنند که معمولا در خواب حرف می‌زنند، زیرا این سنین معمولا زمانی هستند که فرد با شخص دیگری هم اتاق یا همبستر می‌شود؛ بنابراین دلیل نمی‌شود چنین فردی تازه شروع به حرف زدن در خواب کرده باشد، بلکه موضوع این است که چنین چیزی تازه توسط یک نفر دیگر کشف شده است!

    اما اگر حدود 50 سال یا بیشتر دارید و ناگهان شروع به مدام حرف زدن در خواب کرده‌اید، می‌تواند نشاندهنده‌ی شروع یک بیماری مانند پارکینسون یا زوال عقل باشد. در این گروه از افراد، حرف زدن در خواب می‌تواند علامت بروز اشکالی در مغز باشد که نیاز به بررسی پزشکی دارد.

    به هر حال این نکته را به خاطر بسپارید که اگر شخصی سالهاست که در خواب حرف می‌زند جای نگرانی وجود ندارد، اما اگر این اتفاقی است که تازگی شروع شده باید علت را بررسی کنید.

    حرف زدن در خواب، اغلب با سایر مشکلات خواب اشتباه گرفته می‌شود

    حرف زدن در خواب مانند سایر اختلالات خواب نیست. اگر در خواب جیغ می‌زنید یا خواب و رویای‌تان را حرکات بدنی همراه است، به احتمال زیاد مسئله چیز دیگری است.

    مثلا برخی از افراد دچار وحشت شبانه هستند. وحشت شبانه یک عارضه‌ی ترسناک است که می‌تواند طی خواب روی بدهد. وحشت‌های شبانه معمولا بیشتر شامل جیغ‌های وحشتناک و دست و پا زدن می‌شوند تا حرف زدن معمولی؛ و اگر شما معمولا طی خواب آه و ناله کنید، ممکن است دچار عارضه‌ی دیگری به نام کاتاترنیا یا ناله در خواب باشید که با آپنه خواب مرتبط است.

    چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

    افرادی که دچار استرس پس از سانحه هستند نیز معمولا طی خواب، سر و صدا‌هایی ایجاد می‌کنند و طی مرحله‌ی رویا دیدن، حرف می‌زنند یا فریاد می‌کشند.

    برخی از داروها، استرس هیجانی، تب، یک اختلال روانی و یا اعتیاد به مواد مخدر نیز می‌توانند علت حرف زدن در خواب باشند.

    حرف زدن در خواب می‌تواند ناشی از اضطراب و افسردگی نیز باشد. اگر شما یا همسرتان و یا یکی از اعضای خانواده‌تان هر یک از این علامت‌ها را دارید با یک متخصص خواب مشورت کنید، چون ممکن است مشکل دیگری در میان باشد که نیاز به درمان دارد:

    اگر حرف زدن در خواب همراه با خواب‌های ناخوشایند، کابوس‌های مکرر، خروپف و آپنه باشد، باید این مسئله را با یک پزشک مطرح کنید. در برخی موارد شاید نیاز به بررسی وضعیت خواب‌تان باشد مثلا تست پلی سومنوگرام برای تعیین اینکه آیا دچار اختلال خواب دیگری هستید یا خیر.

    چه کار می‌توانید بکنید تا کمتر در خواب حرف بزنید؟

    راه مشخص و ثابت شده‌ای برای رفع حرف زدن در خواب وجود ندارد. اما کاهش استرس و خواب کافی احتمالا می‌توانند کمک‌تان کنند کمتر در خواب حرف بزنید. توصیه می‌کنیم پیش از مراجعه به پزشک، الگو‌های خواب‌تان را به مدت دو هفته یادداشت کنید، مثلا اینکه چه زمانی به رختخواب می‌روید، چه زمانی احساس خواب آلودگی می‌کنید و چه زمانی از خواب بیدار می‌شوید، چه دارو‌هایی و در چه زمانی از روز مصرف می‌کنید، چه نوشیدنی‌های طی روز می‌نوشید و چه در چه زمان‌هایی، مخصوصا نوشیدنی‌های کافئین‌دار و اینکه چه زمانی ورزش می‌کنید.

    کمبود خواب می‌تواند باعث حرف زدن در خواب بشود

    خوب و کافی نخوابیدن می‌تواند باعث شود در خواب حرف بزنید. دانشمندان این تئوری را صادر کرده‌اند که افرادی که به اندازه کافی استراحت نمی‌کنند به سختی می‌توانند مراحل خواب را طی کنند و از مرحله‌ای به مرحله‌ی دیگر بروند. ضمنا این افراد ممکن است برای بیدار شدن نیز مشکل داشته باشند.

    ژنتیک هم موثر است

    چرا در خواب حرف می‌زنیم؟

    اگر عادت دارید حین خواب حرف بزنید، ممکن است علتش پدر یا مادرتان باشند! چون معلوم شده که حرف زدن در خواب جنبه‌ی ژنتیکی هم دارد.

    پس در بیشتر موارد حرف زدن در خواب مشکل خاصی نیست و خطری فرد را تهدید نمی‌کند. به طور کل حرف زدن در خواب روی خود فرد هیچ اثری ندارد و فقط برای کسی که کنار این فرد می‌خوابد ممکن است تاثیرگذار باشد؛ بنابراین اگر شما همان کسی هستید که از حرف زدن هم اتاقی یا همسرتان اذیت می‌شوید، بهتر است فکری برای خواب خودتان بکنید. می‌توانید از وایت نویز کمک بگیرید یا از گوش بند استفاده کنید و یادتان باشد که هر چه همسرتان می‌گوید بی‌معنی است.

    منبع: huffpost




نکته بهداشتی: بیماری روانپریشی (سایکوز)


 

  • نکته بهداشتی: بیماری روانپریشی (سایکوز)

    همشهری آنلاین: روانپریشی، اختلال فراگیریست و جنبه‌های گوناگون ذهن، مثل افکار، احساسات و ادراک را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اسکیزوفرنی، شایع‌ترین اختلال روانپریشانه است.

    روان‌پریشی
    • قطع ارتباط با دوستان، خانواده و انزواطلبی.
    • توهم (شنیدن صداها و دیدن چیزهایی که وجود واقعی ندارد).
    • توجه کم به پوشش و بهداشت.
    • ناتوانی در انجام وظایف تحصیلی یا کاری.
    • فکر و رفتارهای عجیب به خصوص فکر تحت کنترل خارجی قرار داشتن، برخی از علائم بیماری روانپریشی، است.

    کد خبر 452645




حوزه قاچاق تجهیزات دندانپزشکی را ناامن می‌کنیم


 

  • حوزه قاچاق تجهیزات دندانپزشکی را ناامن می‌کنیم

    مرتضی خدایی روز یکشنبه در آیین راه اندازی نخستین فروشگاه آنلاین دارو داروپخش (کارپول) در سالن تلاش افزود: قاچاق کارپول گسترده شده است. نمی‌خواهیم در حوزه تخلفات پزشکی تعزیرات حکومتی، دندانپزشکان و پزشکان را ملاقات کنیم اما با توجه به قاچاق کارپول و پروتزها از آنها می‌خواهیم که خرید خود را از جای مطمئن خریداری کنند.

    وی به دندانپزشکان توصیه کرد اگر مصرف کارپول ندارند، آن را خریدار نکنند؛ برخی دندانپزشکان کارپول مصرف ندارند اما آن را می‌خرند و انبار می‌کنند و این کارپول‌ها در تعزیرات حکومتی کدگذاری می‌کنیم و به طور قطع ساماندهی می‌شود.

    خدایی تاکید کرد: اگر لازم باشد نزد پزشکان حضور خواهیم یافت و اگر پرونده‌ها نشان بدهد که کارپول مصرف نکرده اند با مشکل مواجه می‌شوند. بنابراین اگر دندانپزشکان نمی‌خواهند کارپول را مصرف کنند آن را نخرند. کارپول فقط در دندانپزشکی استفاده نمی‌شود، کارپول در آرایشگاه‌ها و برخی مراکز غیرمجاز نیز استفاده می‌شود.

    وی با اشاره به مشکل ایجاد شده در حوزه توزیع کارپول (ماده بی حسی دندان) در سال گذشته افزود: تلاش کردیم این حوزه را به گونه ای ساماندهی کنیم تا جلوی قاچاق گرفته شود و در اختیار مصرف کنندگان اصلی قرار گیرد. هدف نهایی سازمان تعزیرات حکومتی سالم سازی فضای حوزه کسب و کار است.

    رئیس مجتمع رسیدگی به تخلفات پزشکی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: سال گذشته، سال سختی در حوزه کارپول بود؛ سازمان غذا و دارو و دانشگاه‌های علوم پزشکی به دنبال این بودند که مشکل کارپول را برطرف کنند؛ سال گذشته مجبور شدیم ورود پیدا کنیم و جلوی مراکز غیرمجاز توزیع کارپول را بگیریم.

    خدایی خاطرنشان کرد: امسال به رغم اینکه قانون در توزیع دارو در فضای مجازی، محدودیت‌های ایجاد کرده بود، این مشکل را به صورت جلسه دستوری برطرف کردیم. مشکل اصلی ما در حوزه تجهیزات پزشکی در حوزه تجهیزات دندانپزشکی است. صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی برای نظارت بر تجهیزات پزشکی ناچیز و حدود 3 تا 4 درصد است اما چون این تجهیزات با سلامت مردم سر و کار دارند این حوزه را مورد توجه جدی قرار داده ایم چون آسیب‌های آن غیرقابل جبران است.

    وی با اشاره به نیروهای کم موجود در وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو برای نظارت بر تجهیزات پزشکی گفت: حوزه تجهیزات دندانپزشکی رها شده بود و در زمینه تعرفه‌ها نیز به وزارت بهداشت گفتیم این حوزه حتما باید ساماندهی شود درغیراین صورت دچار آسیب جدی خواهد شد.

    خدایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: قانون مخالف انحصار است؛ داروپخش شرکت بزرگی است اما اجازه نمی‌دهیم که انحصار ایجاد کند. سازمان تعزیرات حکومتی آخرین حلقه نظارتی دولت در حوزه کسب و کار، تعادل ایجاد می‌کند و اگر مشکلاتی برای حوزه‌های نظارتی ایجاد شود حتما با آن برخورد خواهیم کرد.  




افزایش موارد حمله قلبی در مناطق پر تعداد مراکز فست فود


 

  • افزایش موارد حمله قلبی در مناطق پر تعداد مراکز فست فود

    به گزارش مهر، محققان دانشگاه نیوکاسل استرالیا دریافتند به ازای وجود هر یک مرکز فست فود اضافی، چهار مورد حمله قلبی بیشتر به ازای هر 100 هزار نفر در سال روی می‌دهد.

    این مطالعه شامل 3070 بیمار پذیرش شده در بیمارستان به خاطر حمله قلبی بین سال‌های 2011 و 2013 بود.

    محققان کل تعداد مراکز فست فود در هر منطقه را ثبت کردند و مناطق مختلف را براساس ارتباط بین تعداد رستوران‌های فست فود و وقوع حمله قلبی مورد بررسی قرار دادند.

    محققان تاکید می‌کنند وجود رستوران‌های فست فود در هر جا باید مدنظر قرار گرفته شود تا تعداد موارد حمله قلبی کاهش یابد.