سفارش تبلیغ
صبا ویژن

 

فروشگاه اینترنتی شیک فام

امروزه با گسترش اینترنت، فروشگاه های مجازی زیادی در بستر مجازی در زمینه فروش کالا و معرفی خدمات فعالیت می کنند که فرآیند خرید را برای مشتریان عزیز بسیار آسان کرده اند ولی متاسفانه بسیاری از افراد سودجو با تاسیس فروشگاه های مجازی نامعتبر و فروش محصولاتی نامرغوب و تقلبی به دنبال سر کیسه کردن جیب مردم هستند بنابراین اگر شما به خرید اینترنتی علاقمند هستید اولین نکته انتخاب و خرید از یک فروشگاه آنلاین معتبر است.

فروشگاه اینترنتی شیک فام یکی از معتبرترین فروشگاه های آنلاین می باشد کهفعالیت خود را در زمینه فروش انواع لوازم آرایشی و بهداشتی، عطر و ادکلن، لوازم شخصی برقی، محصولات آقایان، لوازم آرایشگاهی و ... از سال 1384 آغاز کرده است. شیک فامعلاوه بر ارائه محصولاتی اصل و سهولت بخشیدن به فرآیند خرید و ارسال محصولات در کوتاه ترین زمان به نقاط مختلف ایران مزایای بی شماری رابرای مشتریان به همراه دارد که در ادامه این مزایا را بیان می کنیم.

درباره شیک فام

 

·        حق انتخاب بیشتر

در فروشگاه اینترنتی شیک فام به صورت کاملا هوشمندانه محصولات براساس نوع کاربرد در دسته های گوناگون قرار داده شده اند و شما به سرعت می توانید به محصول موردنظرتان دسترسی پیدا کنید، هم چنین تنوع محصول به قدری بالا است که شما حق انتخاب بیشتری براساس سلیقه، نوع نیاز و توان مالی خود خواهید داشت.

·        به روز و اصل بودن محصولات

هر روزه شاهد ورود محصولات جدید لوازم آرایشی، لوازم بهداشتی، انواع عطر و ادکلن، لوازم آرایشگاهی ... در بازار هستیم، آیا شما هم فردی به روز بوده و دوست دارید با متد روز پیش بروید؟ شیک فام محصولاتی کاملا جدید از برندهای معتبر داخلی و خارجی را جمع آوری و در ویترین فروش خود قرار داده است.

·        مقایسه و بررسی کالاها در کوتاه ترین زمان

با ورود به دسته مورد نظرتان برای مثال عطر زنانه، به سرعت انواع مدل های عطر و ادکلن زنانه از برندهای گوناگون برای شما نمایش داده می شود که در زیر هر یک از محصولات قیمت روز درج شده است از این رو با یک نگاه کلی به سرعت می توانید محصولات را از لحاظ قیمت و ظاهر مقایسه و بررسی کنید و به سرعت محصول مورد نظرتان را بیابید. در شیک فام جهت یافتن محصولی خاص و جستجویی دقیق تر، فیلترهای گوناگونی نظیر برند، قیمت و ... در قسمت راست صفحه محصولات قرار داده شده است.

·        تضمین مناسب ترین قیمت

تمامی قیمت های فروشگاه شیک فام براساس نوسات بازار درج شده است و هم چنین ما تضمین می کنیم که این قیمت ها بهترین و مناسب ترین قیمت ها می باشند.

·        دستری سریع به اطلاعات کامل محصولات

یک خرید مناسب، خریدی است که براساس نیازها و خواسته هایتان صورت بگیرید از این رو شیک فام با توجه به این موضوع اطلاعات جامع و کاملی از هر یک از محصولات را برای شما عزیزان ارائه می دهد برای دسترسی به این مزیت فروشگاه اینترنتی شیک فام کافی ست بر روی تصویر محصول و یا دکمه جزئیات بیشتر درج شده در زیر محصول کلیک کنید تا به صفحه معرفی محصول منتقل شوید.

·        ضمانت اصالت کالا

تمامی محصولات موجود در شیک فام از اصالت کالا و گارانتی برخوردار هستند و از این رو خیالتان از اصل بودنشان راحت باشد و هم چنین کلیه استانداردها و مجوزهای لازم برای فروش را دارا می باشند.

·        روش های مختلف پرداخت

در فروشگاه اینترنتی شیک فام جهت سهولت بخشیدن به امر خرید اینترنتی تمامی راه ها و روش های پرداخت برای مشتریان عزیز ارائه شده است که شامل  پرداخت آنلاین، کارت به کارت،  واریز به‌حساب بانکی و پرداخت در محل می شود.

·        عودت و بازگشت کالا

رضایتمندی مشتریان و ارائه کالاهای با کیفیت و اصل از هدف های اصلی شیک فام است. از این رو در صورت مشاهده ایراد و یا اشکال فنی پس از تحویل گرفتن کالای مورد نظرتان امکان عودت و بازگشت کالا برای مشتریان عزیز وجود دارد. 

 

شیک فام راز زیبایی تو




5 خاصیت جو برای سلامتی


 

  • 5 خاصیت جو برای سلامتی

    جو از جمله پرکاربردترین غلات در جهان است که به دلیل برخورداری از مواد معدنی و ویتامین‌های سرشار برای سلامتی فوائد بسیاری دارد.

    به گزارش ایسنا، ابتدا این گیاه در مصر باستان و در دوران بین‌النهرین کشت می‌شد اما در سال‌های 18-2017 اتحادیه اروپا به جایگاه نخست تولیدکنندگان این نوع از غلات در جهان دست پیدا کرد. در آن سال تولید جهانی جو حدود 142.37 میلیون تن بوده است.

    سالم‌ترین نوع این غله جو پوست کنده است. از آنجاییکه غلات سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند مصرف مرتب از آن برای سلامت مفید خواهد بود. در ادامه سایت مدیکال دیلی به برخی از فوائد این نوع غله اشاره کرده است.

    هضم غذا

    جو حاوی فیبر مورد نیاز برای تنظیم حرکت روده است. همچنین این ماده خوراکی با متوازن ساختن باکتری‌های خوب روده سلامت آن را حفظ می‌کند. مطالعه انجام شده در سال 2003 نشان داد مصرف جو در زنان برای مدت چهار هفته سوخت و ساز بدن و عملکرد روده آنان را تقویت می‌کند. همچنین نتایج برخی مطالعات حاکی از آن است که میزان فیبر موجود در جو می‌تواند در پیشگیری از ابتلا به سرطان روده نقش مهمی داشته باشد.

    کاهش وزن

    فیبر از خاصیت کاهش میزان اشتها برخوردار است و موجب می‌شود فرد برای مدت زمان بیشتری احساس سیری داشته باشد، در نتیجه به کاهش وزن کمک می‌کند. مطالعه انجام شده در سال 2008 نشان داد مصرف جو برای مدت شش هفته وزن را کاهش داده و با تحریک حس سیری از میزان گرسنگی می‌کاهد.

    مشکلات قلبی عروقی

    از مواد مغذی موجود در جو می‌توان به ویتامین B3، تیامین (ویتامین B1)، سلنیوم، مس و منیزیم اشاره کرد. این مواد معدنی در کاهش میزان کلسترول و فشار خون که فاکتورهای مهمی در بروز بیماری قلبی به حساب می‌آیند،‌ موثر است. این نوع غله به پاکسازی عروق خونی و کاهش التهاب کمک می‌کند.

    سرطان

    ماده معدنی سلنیوم که به ندرت در مواد غذایی یافت می‌شود در جو وجود دارد. سلنیوم از این ویژگی برخوردار است تا چندین ترکیب سرطان‌زا را از بین ببرد. همچنین سلنیوم برای عملکرد آنزیم کبد حیاتی است. همچنین این ماده معدنی با فعال ساختن سلول‌های T به هنگام ضرورت در عملکرد صحیح سیستم ایمنی نقش دارد.

    سلامت استخوان

    جو حاوی مواد معدنی منگنز، منیزیم و فسفر است که تمامی آن‌ها در داشتن ساختار استخوانی سالم، استخوان‌سازی و به طور کلی استحکام استخوان‌ها نقش دارند.

    انتهای پیام




همه چیز درباره «پشه» به مناسبت یک روز جهانی


 

  • همه چیز درباره «پشه» به مناسبت یک روز جهانی

    امروز 20 آگوست روز جهانی پشه‌ است؛ روز یک موجود ریز اما آزاردهنده و گاهی خطرناک. حشره‌ای که در آب‌های راکد رشد می‌کند و بر اساس مطالعات، مضرات آن به منافعش می‌چربد. بنا به گفته‌ یک حشره‌شناس پشه‌ها می‌توانند با نیش‌ خود بیماری‌های مهلکی را منتقل کنند.

    همزمان با روز جهانی پشه، احمد علی عنایتی - استاد حشره‌شناسی دانشگاه‌ مازندران - در گفت‌وگو با ایسنا به تاریخچه روز پشه اشاره‌ای می‌کند و می‌گوید: در سال 1897 یک پزشک انگلیسی به نام «رونالد راس» که به‌ عنوان افسر ارتش بریتانیا در هندوستان فعال بود موفق به کشف چرخه بیماری مالاریا شد و فهمید که بیماری سخت و مهلک مالاریا از طریق پشه مالاریا معروف به پشه «آنوفل» به انسان منتقل می‌شود. بی‌شک کشف نقش پشه آنوفل در انتقال مالاریا اتفاق مهمی بود چون از دیرباز این پشه‌ها منجر به مرگ و میر گسترده انسان‌ها می‌شدند و از آنجا که کشف در 20 آگوست 1897 صورت گرفت؛ این روز به نام روز جهانی پشه نامگذاری شد و سازمان‌های بین المللی فعال در حوزه «بیماری‌های منتقله از پشه‌ها» هر ساله این روز را پاس می‌دارند و برنامه‌های خاصی در چنین روزی برگزار می‌کنند.

    این حشره‌شناس با تأکید بر خطرات احتمالی ناشی از نیش پشه‌ها اظهارمی‌کند: شاید ما از مار و عقرب بیشتر بترسیم اما مجموع مرگ و میر ناشی از پشه‌ها هزاران برابر بیشتر از مار و عقرب است به‌طوری که در سال 2018 در دنیا 219 میلیون نفر مبتلا به مالاریا شدند و از این تعداد 435 هزار نفر جان خود را از دست دادند که همین آمار اهمیت پشه‌ها را نشان می‌دهد.

    عنایتی در ادامه گفت‌وگو با اشاره به تعداد گونه‌های پشه در دنیا و ایران می‌گوید: 3563 گونه پشه در دنیا وجود دارد که از این تعداد 70 گونه در ایران است البته همه گونه‌های پشه در دنیا و ایران ناقل بیماری نیستند. برای مثال از بین 3563 گونه پشه موجود در دنیا حدود 70 گونه ناقل مالاریا هستند و در ایران هم که 70 گونه پشه وجود دارد تنها هفت گونه ناقل بیماری مالاریا هستند.

    پشه‌های مالاریا در ایران

    مدیرگروه حشره‌شناسی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه پشه آنوفل در ایران فراوان است اما کشور ما در دوره حذف مالاریا قرار دارد، می‌گوید: شاید تا 100 سال پیش در ایران سالانه چهار میلیون نفر به مالاریا مبتلا می‌شدند و تعداد زیادی از این طریق جان خود را از دست می‌دادند اما در سال گذشته که 210 میلیون نفر در دنیا به مالاریا مبتلا شدند، در ایران هیچ‌کس به مالاریای محلی مبتلا نشد و با تلاش پرسنل و مسؤولان وزارت بهداشت میزان ابتلا به مالاریا در ایران به صفر رسید بنابراین در ایران از برنامه حذف مالاریا و اخذ گواهی حذف این بیماری که قرار است در سال 2025 اجرا شود، جلوتر هستیم.

    وی در پاسخ به این پرسش که در کدام مناطق ایران امکان رشد پشه‌های مالاریا وجود دارد،اظهارمی‌کند: در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امکان ابتلا به مالاریا وجود دارد البته اگر پشه آلوده به انگل مالاریا باشد. ممکن است تنها درصد بسیار کمی از پشه‌های آنوفل در مناطق انتشار بیماری آلوده به انگل و ناقل مالاریا باشند. بقیه تنها خون‌خواری می‌کنند که آسیب جدی برای انسان نخواهد داشت.

    پشه‌های خانگی را بشناسیم

    یکی از انواع پشه‌ها که در ایران هم وجود دارد، پشه «کولکس» است که به پشه خانگی مشهور است. عنایتی در این باره می‌گوید: افرادی که تخصص نداشته باشند فرق کولکس و آنوفل (پشه ناقل مالاریا) را متوجه نمی‌شوند چون اندازه اینها تقریبا یکی است و شکل ظاهریشان نیز شبیه است. پشه کولکس یا پشه خانگی خوشبختانه در ایران برخلاف بسیاری از کشورهای دنیا ناقل بیماری مهمی نیست و آسیب چندانی برای انسان ندارند و نیش آن تنها باعث خارش و قرمزی موقتی پوست بخصوص در اطفال می‌شود.

    وی در ادامه با بیان اینکه «آئدس» یکی دیگر از انواع پشه‌ها است که ناقل چهار نوع بیماری ویروسی است، تصریح می‌کند: پشه‌های آئدس در بسیاری از نقاط دنیا انتشار دارند و چهار نوع بیماری بسیار خطرناک و مهلک را به انسان انتقال می‌دهند که یکی از آن‌ها بیماری «دنگی» است که می‌تواند کشنده باشد و هر ساله 400 میلیون نفر در دنیا به آن مبتلا می‌شوند. دومین بیماری ناشی از پشه آئدس، «زیکا» است. اگر مادری مبتلا به زیکا باشد و به جنین خود انتقال دهد، نوزاد دچار میکرو سفالی یا کوچکی مغز می‌شود که ناتوان ذهنی و حرکتی برای فرد به دنبال خواهد داشت.

    به گفته این حشره‌شناس، «چیکن گونیا» دیگر بیماری ناشی از پشه آئدس است که منجر به ناتوانی فرد و درد استخوانی و مفاصل بسیار شدید می‌شود. چهارمین بیماری ناشی از نیش پشه آئدس، بیماری ویروسی «تب زرد» است که باعث اختلال شدید کبد و مرگ فرد مبتلا می‌شود.

    آیا در ایران پشه آئدس داریم؟ عنایتی در پاسخ به این پرسش می‌گوید: در مورد پشه‌های آئدس که ناقل چهار نوع بیماری ویروسی هستند. از سال 1391 تاکنون به‌طور فشرده پایش این پشه از طرف وزارت بهداشت در ایران انجام می‌شود تا ببینیم این پشه‌های خطرناک را در ایران داریم یا نه؟ خوشبختانه با انجام مراقبت بسیار دقیق هیچ کشفی از استقرار این پشه در ایران نداشتیم با اینکه در کشورهای همسایه شامل پاکستان، افغانستان، عراق، عربستان، یمن، عمان، ترکیه، گرجستان و روسیه وجود دارد. در ایران هنوز این پشه‌ها را کشف نکردیم و تلاش می‌شود که آن‌ها یا وارد ایران نشوند و اگر هم وارد شدند بلافاصله آن‌ها را شناسایی و قلع و قمع کنیم.

    آب‌های راکد محل رشد و تجمع پشه‌ها

    این مشاور مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت همچنین با اشاره به اینکه پشه‌ها در آب‌های راکد زندگی می‌کنند،اظهار می‌کند: برای رشد پشه‌ها حتما نباید دریاچه‌ای بزرگ از آب وجود داشته باشد حتی یک قاشق غذاخوری آب راکد می‌تواند محلی برای رشد پشه‌های آئدس باشد همچنین ظروف یکبار مصرف در حاشیه خیابان‌ها و جاده‌ها و اطراف منازل، ظروف شکسته، تایر فرسوده، مانداب‌ اطراف رودخانه‌ها و اراضی کشاورزی، محل شرب دام، لوله‌های شکسته‌ای که باعث جمع‌ شدن آب در یک نقطه شود؛ همگی می‌توانند به محلی برای رشد پشه‌ها تبدیل شوند.  

    عنایتی تاکید می‌کند: مردم می‌توانند نقش بسیار مهمی در کنترل و کاهش زاد و ولد پشه‌ها داشته باشند. کافی است که در محیط‌های شهری و روستایی نسبت به نظافت محل کار و محل سکونت خود حساس باشند و از تجمع زباله‌ها که ممکن است بر اثر بارندگی موجب فراهم شدن لانه‌های لاروی در اطراف منازل، حیاط خانه‌ها و ... شوند، خودداری کنند و نیز آب‌های راکد بلا استفاده  را مدیریت کنند همچنین مراجعه به مراکز بهداشتی درمانی در صورت داشتن تب و لرز یا تب و بثورات جلدی و بدن درد در درمان بیماری و پیشگیری از ابتلای سایرین بسیار مهم است.

    پشه‌ها چه فوایدی دارد؟

    این حشره‌شناس در بخش پایانی گفت وگو در مورد اینکه آیا پشه‌ها اثرات مثبت در طبیعت دارند، با این توضیح که بیش از یک میلیون گونه بندپا در دنیا شناسایی شده است، می‌گوید: اغلب این بندپایان کاری به انسان ندارند و در طبیعت زندگی و چرخه مواد در طبیعت را برقرار می‌کنند. بسیاری از آنها مفیدند و بدون وجود بندپایان زندگی روی کره زمین ممکن نیست. تولید بسیاری از محصولات کشاورزی به بندپایان وابسته هستند چون باروری گیاهان از طریق این گروه از جانداران صورت می‌گیرد. بی‌شک بندپایان از جمله حشرات تاثیرات قابل توجهی در بقای حیات دارند اما در مورد پشه‌ها این ماجرا کمی فرق دارد چون بر اساس دانش و اطلاعات موجود، مضرات این حشره بیشتر شناسایی شده است. شاید هم این‌ها منافعی دارند که هنوز کشف نشده و برای ما پنهان است.

    انتهای پیام




جزییات و نحوه تحویل داروهای بیماران خاص در درب منزل‌شان


 

  • جزییات و نحوه تحویل داروهای بیماران خاص در درب منزل‌شان

    رییس مرکز پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت جزییات اقدام دو مرحله‌ای وزارت بهداشت برای تسهیل ارائه داروهای بیماران خاص را تشریح کرد.

    دکتر مهدی شادنوش در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: در حال حاضر در مرحله صدور حواله الکترنیکی برای داروهای پیوند و داروهای بیماران خاص هستیم که در تهران به طور کامل برای داروهای پیوند اجرایی شده و در زمینه برخی بیماری‌های خاص مانند ام اس و سرطان نیز در حال تکمیل است.

    وی افزود: در گام اول روالِ کار به این صورت خواهد بود که بعد از تجویز نوع  دارو و میزان آن از سوی پزشک، ‌ بیمار به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مربوطه مراجعه می‌کند و اطلاعاتش در سامانه‌ای ثبت می‌شود. سپس نزدیک‌ترین داروخانه به محل زندگی یا کار بیماران تعیین می‌شود و می‌توانند از آن داروخانه، داروهایشان را دریافت کنند.

    شادنوش ادامه داد: حال اگر دارو یا میزان آن دچار تغییر شود، صرفا با مراجعه بیمار به مسئول فنی داروخانه مربوطه، امکان تغییر در سامانه وجود دارد که بعد از تایید کارشناس مربوطه در دانشگاه، دستور جدید پزشک قابلیت اجرایی خواهد داشت. این اقدام به ما کمک می‌کند که بدانیم در هر زمانی،  در هر نقطه از کشور،  چه بیمار خاصی با چه کد ملی، با چه دارو و به چه میزانی نیازمند دارو است و این باعث می‌شود که بتوانیم وضعیت دارو را مدیریت کنیم. به‌ویژه در شرایطی که به سختی امکان دسترسی به این داروها وجود دارد، با این اقدام می‌توانیم پیش‌بینی‌های لازم برای میزان مورد نیازمان را داشته باشیم و داروی مورد نیاز را تامین کنیم.

    رییس مرکز پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت همچنین گفت: در عین حال با این اقدام دارو حتما به دست نیازمند واقعی‌اش می‌رسد. همچنین با توجه به اینکه قیمت داروهای خاص در کشور ما از کشورهای همسایه بسیار پایین‌تر است و بسیاری از اوقات این داروها قاچاق معکوس می‌شوند، با این اقدام مدیریت مناسبی در بازار این داروها اتفاق می‌افتد و از قاچاق آن جلوگیری می‌شود.

    شادنوش با بیان اینکه بعد از اینکه حواله الکترونیکی تکمیل شد و دانستیم که هر بیمار، با چه کد ملی و در چه آدرسی نیازمند چه میزان دارو است،  گام بعدی امکان‌پذیر خواهد بود، گفت: در گام دوم دارو را درب منزل به بیماران تحویل می‌دهیم.  کسانی هم که باید داروهایشان را در مراکز درمانی تزریق کنند، آن‌ها را در مراکز درمانی قرار دهیم تا بیمار به آنجا مراجعه کند و کارش را انجام دهد.

    رییس مرکز پیوند و بیماری‌های وزارت بهداشت با بیان اینکه در تهران گام اول یعنی صدور حواله الکترونیک تقریبا تا دهم شهریور ماه کامل خواهد شد و گام به گام و استان به استان در سطح کشور کار را گسترش می‌دهیم، اظهار کرد: فکر می‌کنم تا پایان امسال همه کشور تحت پوشش گام اول این برنامه قرار گیرد. بنابراین در گام اول داروها در داروخانه‌های نزدیک به محل سکونت یا کار بیماران توزیع می‌شود. بیمار هم فقط یک بار برای ثبت‌نام اولیه باید به معاونت درمان مراجعه کند.

    انتهای پیام




جامعه پزشکی ما به استفاده از ربات برای انجام طبابت اعتقادی ندارد


 

  • جامعه پزشکی ما به استفاده از ربات برای انجام طبابت اعتقادی ندارد

    رییس انجمن انفورماتیک پزشکی ایران با بیان این‌که جامعه پزشکی ما به استفاده از ربات برای انجام طبابت اعتقادی ندارد، تاکید کرد: جامعه‌ پزشکی از هوش مصنوعی و تکنولوژی بیشتر استفاده کند. چرا که در آینده نه چندان دور شاهد اتفاقات عجیب و غریبی در زمینه بهداشت دنیا خواهیم بود و با تولید ربات پزشک‌ها نقش پزشکان عوض می‌شود و کیوسک‌های بهداشتی جای پزشکانی که در مطب هستند را می‌گیرند.

    دکتر حمید مقدسی، عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کشور ما در زمینه‌ هوش مصنوعی در بخش انفورماتیک پزشکی سابقه‌ تقریباً 10 ساله دارد و با تولید نرم‌افزارهای مختلف به تشخیص بیماری، مراقبت از بیمار و خودمراقبتی به جامعه‌ پزشکی کمک کرده‌است.

    مقدسی با اشاره به ایجاد سیستم‌های «تصمیم‌یار کلینیکال» در دانشگاه‌های علوم پزشکی بیان کرد: برنامه داریم این سیستم‌های تصمیم‌یار را به سطح سیستم‌های خبره برسانیم؛ سیستم‌های خبره در واقع بیانگر این هستند که یک ماشین هوشمند بتواند به جای یک متخصص کار کند.

    عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی ضمن انتقاد از این موضوع که "جامعه پزشکی ما اعتقادی به استفاده از ماشین برای انجام طبابت ندارد"، در تشریح این وضعیت گفت: پزشکانی هستند که از کامپیوتر در کارشان استفاده می‌کنند، ولی تعدادشان اندک است؛ اغلب پزشکان تمایلی ندارند از هوش مصنوعی یا سیستم‌های خبره استفاده کنند، جامعه‌ پزشک ما تا اندازه‌ای با سیستم‌های تصمیم‌یار پزشکی که بر پایه‌ راهنمای پزشکی هستند، موافقت دارند؛ ولی سیستم‌های تصمیم‌یار بر پایه هوش مصنوعی که داده‌ها را ترکیب می‌کنند و نقشه می‌سازند را نمی‌توانند بپذیرند.

    این عضو هیات علمی دانشگاه با بیان اینکه جوامع غربی به کیوسک‌های بهداشتی و پزشکان ماشینی (machines doctor) روی آورده‌اند، گفت: چون جامعه‌ پزشکی آنها با IT عجین و مأنوس است و مردم تمایل به تکنولوژی دارند، جامعه پزشکی نیز هراسی از استفاده‌ آن ندارد، ولی جامعه پزشکی ما ربات پزشک‌ها را مورد وثوق خود نمی‌دانند، آنها معتقدند نیستند که می‌توان از عملکرد این ربات‌ها اطمینان حاصل کرد.

    مقدسی ضمن اینکه هوش مصنوعی را بخش جدا نشدنی از زندگی انسان دانست، پیش بینی کرد: اگر تا یک دهه‌ دیگر از انسان بپرسند مادر علوم چیست، به اشتباه خواهد گفت ITC (فناوری ارتباطات و اطلاعات )، به این دلیل که هر جایی وارد می‌شوند فناوری ارتباطات و اطلاعات دیده می‌شود.

    رییس انجمن انفورماتیک پزشکی ایران در ادامه با اشاره به اینکه در آینده نه چندان دور شاهد اتفاقات عجیب و غریبی در زمینه بهداشت دنیا هستیم، اظهار کرد: با تولید ربات پزشک‌ها نقش پزشکان عوض می‌شود و کیوسک‌های بهداشتی جای پزشکانی که در مطب هستند را می‌گیرند. درواقع نیروی انسانی کم نمی‌شود، تنها نقشش عوض می‌شود. پزشکان نقش‌های برنامه‌ریزان حوزه بهداشت کشورها را می‌گیرند، در مرکز دانش قرار می‌گیرند و سپس دانش ربات پزشک‌ها را آپدیت می‌کنند.

    رئیس انجمن انفورماتیک پزشکی با اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در زمینه‌های دیگر بیان کرد: کشورهای توسعه یافته سرمایه‌گذاری‌های زیادی در این زمینه می‌کنند، حتی می‌توانند به کمک آن کشورهای دیگر را تحت سلطه قرار دهند و رأی مردم را تغییر دهند.

    وی در پایان تاکید کرد: ما افراد نخبه و شرکت‌های خلاق زیادی برای تولیدات داریم، ولی امکانات کافی نداریم، کشور ما باید بیشتر به هوش مصنوعی اهمیت دهد، همچنین بودجه‌ بیشتری را به آن اختصاص دهد.

    انتهای پیام